dimarts, 17 de juliol del 2007

Benvinguts al meu bloc personal. Com veieu en el perfil, sóc regidor de l'Ajuntament de Tortosa, concretament de les regidories de Joventut, Agermanaments i Noves Tecnologies i Societat de la Informació. A més, sóc el regidor del barri de Ferreries. Després de tota aquesta presentació, aquest bloc ha de servir per informar-vos de la realitat de Tortosa, especialment de les àrees que tinc al meu càrrec, és a dir, els meus comentaris aniran essencialment enfocats a divulgar totes aquelles actuacions que realitzarem per tal de millorar la nostra ciutat, Tortosa. Una ciutat que durant els propers dies entra en la Festa del Reneixement, dotzena edició, un espectacular viatge al segle XVI en el que espero i desitjo que participeu i xaleu sortint al carrer i donant així una nova mostra que la societat tortosina empeny per recuperar l'esplendor de la ciutat ara, al segle XXI.
Bona Festa i fins aviat.

8 comentaris:

Enric Simó i Sabaté ha dit...

Benvingut al món dels blocs! Ànims i endavant!

Evina ha dit...

Hola Emilio, lo primero darte la enhorabuena y darte las gracias por mandarlo. Aunque el catalán no lo controlo mucho he logrado leer todo y creo que has hecho un trabajo espléndido y sobre todo con un gusto increíble. Espero que este blog siga adelante con éxtito. Creo que no solo hablo por mi sola cuando digo que estamos orgullosos de ti. Un besazo enorme

Fèlix Rodríguez i Fandos ha dit...

Et vull donar la benvinguda a la blocosfera i encoratjar-te per deixar petjada als altres blocs. Enhorabona i avant!

Juli Pasqual ha dit...

ui que mono!
un vedello de CiU!
aviam com respires que aqui et cauen de punta.

Lo Barber ha dit...

Enhorabona pel bloc i espero que en tragues el profit que tots hi en treiem. Si no et sap mal, et fico com a bloc a visitar al meu bloc. Ànims!

Ebrediputats ha dit...

Emili , ànim i sort, mai estaràs sol..... encara que t’ho sembli. Tindràs encerts i errors i criteri per rectificar. Et criticaran i molts no t’entendran però estic segur que no defalliràs. Compta amb nosaltres en el moment difícils. Ferreries, Tortosa i les Terres de l’Ebre estan plenes d’una nova esperança. Amb tu , Ferran i tota la candidatura de CIU s’obre un camí ple de futur. Lo dit, ànim mai estaràs sol.

Jordi Roig i Valldepérez ha dit...

Benvingut a la comunitat de blocaires de l'Ebre. Ànims i felicitats pel bloc!

Carlos Garcia Bueno - Consell Comarcal del Baix Ebre - Telecentre Baix Ebre Innova ha dit...

Hola Emili,

Et dono la benvinguda al l'Ebresfera i aprofito per dir-te que si necessites alguna cosa del Telecentre Baix Ebre Innova del Consell Comarcal del Baix Ebre, no dubtis en posar-te en contacte amb mí .