dimecres, 1 d’agost del 2007

Ferreries: El carrer Migdia comença a veure la llum.

La prolongació del carrer Migdia entre els carrers Comerç i Alacant ja ha començat. És una llarga reivindicació dels veïns de Ferreries que hem vist com després de l'enderrocament de les cases que tapaven aquest pas el projecte final d'urbanització es retardava i deixava al descobert un paisatge desolador on en els últims mesos la brutícia i animals que transmeten ràpidament malalties (rates) han anat creixent.
Aquest nou tram permetrà, dintre de sis mesos que han de durar les obres, un accés que connecti directament amb tota la zona de Ferreries Nord sense haver de passar necessàriament per la concorreguda Rambla de Catalunya. Avantatge per als vianants, per als conductors i per a tots els veïns de Ferreries.

6 comentaris:

Jordi Arrufat ha dit...

Hola!
M'interessa molt el que puguis portar endavant des de la teua regidoria ja que considero que la societat de la informacio i el seu correcte desenvolupament sobre el teixit social i economic de Tortosa serà una de les claus per les quals Tortosa avançarà en pas ferm cap al futur o es quedarà on està o si cap més cap al darrera.
Espero que se't pugui llegir sovint.

Enric Carbó ha dit...

Com a veí del carrer me n'alegro. Esperem que les obres no duren més del compte

La Granera ha dit...

Una molt bona acció del nou govern de la ciutat de Tortosa. Ja era hora que s'acabés amb la paralisi permanent a que ens estaven sotmeten els governs socialistes de Tortosa.

El barri de Ferreries és molt important per a Tortosa i requereix inversions.

el far del nord ha dit...

Granera, aixó teu no te nom.

Seria bo com a ex-regidor que ets que caigues una vegada rera l'altra en la demagògia.

Pel que fa al carrer migdia, tu saps perfectament que si no habien començat les obres es merament per questions burocratiques.

Seria bo que et peguesis una mirada a l'editorial de LVDE del passat divendres 3 d'agost i potser t'ho miraries abans d'escriure "tonteries".

Salut

el far del nord ha dit...

Perdò, volida dir que no caigues una vegada rera l'altra en la demagògia.

El barri de ferreries ha dit...

Evidentment soc veí del barri de ferreries i aquesta és una molt bona notícia. Ara, caldrà esperar que aquesta primera actuació al barri vingui acompanyada de totes aquelles inversions que de manera molt urgent necessita Tortosa, i de manera molt especial Ferreries.

Ànims Emili.